Pressrelease 2016-12-16

Vi flyttar tvärsöver älven.


Närheten till vatten är något som vi gillar. Teamster har suttit några år vid Eriksberg, men nu flyttar vi tvärs över älven till den så kallade Sillafabriken och det tidigare huvudkontoret för Atlas Design som var kända för sina slipsar. Och det här blir också en ”knutpunkt”, lika elegant som slipsarna och dessutom lika kreativt.

Nya fräscha lokaler med inspiration från århundraden av sjöfart, bryggerinäring och företagande. Vi tänker hänga på och utveckla den trenden. Här finns allting och lite till, nära brofästet vid Älvsborgsbron, tätt inpå Jägersdorfsplatsen och nya Majorna. Med allt tänkbar service och möjligheter till shopping.

Kom gärna hit och hälsa på. Det finns gott om p-platser och en fantastisk utsikt över älven. Och med oss har du goda utsikter att förverkliga projekt, som driver ditt företag framåt.

Precis som älven kan vi ge ditt företag bättre flyt.

Nyheter

 • Teamster förstärker +

  Teamster är för närvarande på stark frammarsch. Efterfrågan på automationslösningar inom industrin har nått nya nivåer och för att möta Read More
 • Teamster + Digital Simulering = Sant +

  Nu tar Teamster klivet in i Process Simulate för digital simulering & robothantering. Framtida Read More
 • Teamster belönas med Volvo Cars Quality Excellens Award – VQE. +

  Pressrelease 2016-02-11Vid en högtidlig ceremoni i Volvohallen den 28 januari mottog Teamster den eftertraktade Volvo Cars Quality Excellens Award. Bakom Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

 automation2bondtech2konsultverkstad

Kontakta oss


Teamster AB
Banehagsliden 2
S-414 51 GÖTEBORG
Tel:+46 (0)31-65 80 00
Fax:+46 (0)31-65 80 01
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Teamster presentation