Pressrelease 2016-06-08

Teamster AB säljer sin applikationsteknik till
Atlas Copco.


Tekniken, eller om man så vill produkten, marknadsförs under namnet Bondtech. Fram till nu har det varit en avdelning inom Teamster AB, med fokus på att producera och sälja appliceringsutrustningar för industrin. Syftet är att generera effektiv fogningsteknik baserad på innovativa limsystem, en spännande teknologi med stor potential både idag och i framtiden.

- Bondtech är en högteknologisk produkt/teknik som används inom såväl fordons- som flygindustrin, säger Ulf Mill, vd på Teamster. Produkten kommer tillsammans med Atlas Copcos egna appliceringssystem att bli ett starkt produktutbud till den globala marknaden.

- Försäljningen av Bondtech innebär också att ett antal kunniga medarbetare följer med till den nye ägaren. På så sätt säkerställs en kontinuitet, så att Bondtech kan fortsätta utvecklas och marknadsföras internationellt.

Nyheter

 • Teamster förstärker +

  Teamster är för närvarande på stark frammarsch. Efterfrågan på automationslösningar inom industrin har nått nya nivåer och för att möta Read More
 • Teamster + Digital Simulering = Sant +

  Nu tar Teamster klivet in i Process Simulate för digital simulering & robothantering. Framtida Read More
 • Teamster belönas med Volvo Cars Quality Excellens Award – VQE. +

  Pressrelease 2016-02-11Vid en högtidlig ceremoni i Volvohallen den 28 januari mottog Teamster den eftertraktade Volvo Cars Quality Excellens Award. Bakom Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

 automation2bondtech2konsultverkstad

Kontakta oss


Teamster AB
Vingalandsgatan 8
S-417 63 GÖTEBORG
Tel:+46 (0)31-65 80 00
Fax:+46 (0)31-65 80 01
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Teamster presentation